AKTUELNO

Ovo sluti na pomirenje?

Iako se Nemanja Đerić Đekson pravdao svima da je pristao na komunikaciju sa Minom Vrbaški samo da bi sprečio njene izlive besa i pretnje da će ponovo pokušati da seče vene zbog njega, on i te kako provodi vreme sa njom u poslednjih nekoliko dana.

Dok je ukućanin sedeo za stolom Mina mu je prišla, a onda su započeli jedan sasvim zanimljiv razgovor.

Svaki put kad te vidim ja se izgubim i to je to - rekla je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja mogu samo da budem kul sa tobom, ne tripuj se. Zašto ne iskuliraš svoju zaljubljenost? Ako si krila do sada, ti nastavi...do jaja je da možeš da blejiš, ako tako nastaviš može da bude ,,Vird".. znaš li šta to znači? Šta si danas lupala vratima kad si bila u izolaciji? - pitao je Đekson
Jao, bre, Nemanja, nisam...rekla sam da ću se ubiti, onda je Miki počeo da priča nije prestao. Rekao je da bi mi lupio šamarčinu da može. Kao, je*o te Đekson, bla, bla...- rekla je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je o ovom intervjuu koji je imao sa voditeljkom Katarinom Nikolić trebao da razgovara prvenstveno sa Andrijanom Radonjić koja je bila glavna tema njihovog razgovora, on je na zaprepašćenje mnogih sve to podelio sa njom.

Pitala me Kaća u pabu u intervjuu koga bih više voleo da izbacim tebe ili Duška. Šta misliš, šta sam rekao? - pitao je Đekson.
Zaje*avaš (smeh) - pretpostavljala je Mina koji je bio njegov odgovor.
Smarala me i za Andrijanu da li ću da je verim, zamisli - pričao je Đekson.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon svega, oni su se dotakli njenog sada već bivšeg dečka Tome Panića koji je bio sa njom dok je bio učesnik u Zadruzi, a on je iskoristio priliku da joj ponovo prebaci što je to uradila samo nekoliko sati posle raskida sa njim.

Ne znam kako si mogla to da uradiš, ti si dozvolila da se tako nešto desi. Uradila si to sa onim debilom, ne mogu da verujem - prebacivao joj je Đekson.
Nemoj da me nerviraš, otići ću u sobu i rasplakaću se. Ti sa mnom blejiš jer moraš, imam takav utisak - priznala je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mnogo si glupa - rekao je Đekson

Kojim tokom je išao ovaj razgovor, procenite sami. Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'